Sarina Van Nieuwenhuyse

Sarina Van Nieuwenhuyse ontdekte haar passie voor dans 18 jaar geleden bij Christian Dedeene en later ook bij Agar. Al snel was ze gebeten door de danskriebel en besloot ze dat ze dat absoluut verder wilde ontdekken. Dat deed ze dan ook tijdens haar secundaire studies in het VHSI. Daar volgde ze vier jaar lang sportwetenschappen met optie dans en studeerde ze af met grote onderscheiding en een diploma van de Vlaamse Trainer School als Algemene Initiator Dans.

Onderwijzen en creativiteit waren de twee grootste drijfveren om verder kleuteronderwijs te studeren. Na twee jaar ontdekte ze echter dat haar grote passie toch bij het dansen lag, maar haar verworven kennis ging niet verloren. De pedagogie voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen kan ze in de toekomst verder gebruiken.

De combinatie dans en onderwijzen is dan ook ideaal voor haar. Een gedreven danseres die ook telkens op haar beurt probeert het beste uit de leerlingen te halen, waarbij enthousiasme en creativiteit centraal staan.